Ting du skal huske før du hyrer en maler

17 September 2021 Steffen Hansen

editorial

Står du og skal flytte ud af din lejlighed? Eller trænger dine vægge til et nyt look? Det kan være en god idé at lige overveje, hvilke problematikker man kan møde. Læs med i dette indlæg, hvad du bør overveje, før du kaster dig ud i dit malerprojekt. 

Læs anmeldelserne

Hvis du vil hyre et malerfirma til dit projekt, så bør du som det første kigge på anmeldelserne fra andre brugere. Det er altid rart at læse, om andre har haft gode oplevelser med malerfirmaet og om de er tilfredse med deres resultat. Her kan du bruge Google til at søge efter anmeldelser af malerfirmaet. 

Ligeledes kan du forhøre dig med venner eller familie, som de har haft gode oplevelser med en bestemt maler. Det kan blive dyrt, hvis du skal have malet en del. I sidste ende har anmeldelserne betydning, så du ikke risikerer at blive snydt og står med et dårligt resultat. Vi anbefaler, at du kontakter en maler i dit nærområde til dit malerprojekt, så er du sikret et godt resultat. 

Læs retningslinjerne 

Det kan være nødvendigt at lige sikre sig, at man har de rette tilladelser til at male sine vægge. Selvom du måske selv kan ordne dit malerprojekt, har du nødvendigvis ikke den rette autorisering til det. I visse boliger kan der på forhånd være tilkoblet et malerfirma til udflytning af lejligheder. Derfor vil det være mest sikkert, at du læser din kontrakt igennem eller kontakter din boligforening, før du gør mere.

Hvis du indgår en aftale med et malerfirma, skal du huske at læse dine rettigheder ordentligt igennem. Du skal være sikker på, at malerfirmaet imødekommer dine ønsker og I sammen bliver enig om pris og hvor hurtigt opgaven kan løses. Du kan med fordel få skrevet en slags garanti ind i din aftale, så hvis resultatet ikke er som ønsket, er du sikret. 

More articles