Traditionelt dansk køkken på restaurant i Sønderborg

13 januar 2020 Astrid Pedersen
Traditionelt dansk køkken på restaurant i Sønderborg

Ind imellem er det utroligt rart at gå ud og spise – også selv om der ikke er nogen speciel anledning hertil. Blot det at slippe for køkkentjansen – såvel før som efter måltidet – er afslappende i sig selv. På en restaurant bliver man ofte præsenteret for retter, man aldrig selv ville fremstille – både fordi der skal indkøbes mange råvarer hertil, og fordi det kræver et vist håndelag at få maden til at fremstå vel tilberedt og smukt anrettet.

Når du inviterer din kæreste eller ægtefælle, eller måske et par venner eller veninder, med på restaurant, vil I kunne slappe af i hyggelige omgivelser og lade dygtige tjenere servicere jer med mad og drikkevarer uden at skulle tænke på hverken madlavning eller opvask.

Hvor finder jeg god, dansk mad på restaurant i Sønderborg?

Er du bosat i eller omkring smukke og idylliske Sønderborg, skal du ikke kigge langt efter en dansk restaurant i høj kvalitet. Hos Restaurant Colosseum serveres alle de klassiske retter fra det traditionelle danske køkken – til aldeles rimelige priser. Når du booker bord på Restaurant Colosseum til enten frokost eller aftensmad, venter der dig en lækker restaurant oplevelse ud over det sædvanlige, Restaurant Colosseum er placeret i smukke, historiske lokaler centralt i Sønderborgs bybillede, og din oplevelse bliver således både visuelt og smagsmæssigt helstøbt.

Hvad har Restaurant Colosseum på menuen?

Restaurant Colosseum er for dig, som sætter pris på de gode, danske kro retter. Du kan for eksempel få Wienerschnitzel, Stjerneskud eller Herregårdsbøf ganske efter de traditionelle forskrifter. Restaurant Colosseums signatur ret er Kong Frederiks livret med strimler af flanksteak i krydret flødesauce, med kartofler, pommes frites, hakket æg, løg og rødbeder, som serveres ad libitum. Det samme er tilfældet med stegt flæsk med persillesovs – en udødelig klassiker i den danske gastronomiske tradition.

Se hele menuen på https://restaurantcolosseum.dk/ 

 

Flere Nyheder