Transporten fra din træhandel og ud til bilen kan blive vanskelig

17 March 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Når de fleste skal handle i en træhandel eller i et byggecenter, så tager de bilen derud, fordi de ofte køber store sager, som der skal være godt med plads til, så man kan fragte dem frem på forsvarlig og lovlig vis.

Det er jo ikke noget, man lige kan tage med i den offentlige transport uden store problemer, og det ville nok kræve mange køreture på cykel, hvis man skulle fragte sager hjem derfra på den måde.

Ofte kan man også få tingene leveret fra et byggemarked eller en trælast, men som regel har man selv travlt med at komme videre med det projekt, som man har kørende derhjemme, dette skal bruges til, så man vil gerne fragte det hele hjem selv med det samme – så sparer man også fragten.

Hvis den slags så også er lange brædder og bjælker, så skal man virkelig være god til ikke bare at transportere det ud til bilen, men også med at køre hjem med det.

Der er en grund til, at indkøbsvognene sådan nogle steder er ret store og brede.

Fragt langsomt rundt med tingene fra en træhandel

Så når man har stablet det godt inde i butikken i ens vogn, skal man transportere det forsigtigt op til kassen, og det er godt at have en person med sig, der kan navigere og være med til at styre den vogn.

Undervejs skal man hele tiden holde øje med, at man ikke rammer ind i ting eller mennesker, og det gælder også, når man kommer ud på parkeringspladsen.

Når man så kommer ud til bilen, så skal man placere de brædder med videre i ens trailer eller i bilen, så de sidder forsvarligt fast, men så chaufføren stadig kan navigere sig omkring.

Rager de bjælker også langt bagud, så skal man huske at markere dem tydeligt.

Er man i tvivl om de regler, så bør man slå dem op, så man er på den sikre side, inden man fragter det hele hjem.

More articles