Væk fliserne til livs igen

07 May 2020 Cecilie Mortensen

editorial

Når man har en bolig, hvor der samtidig er lagt fliser rundt, så vil de med tiden kræve en hjælpende hånd. Med tiden kan fliser blive ramt af alger eller flisepest – det er næsten ikke til at undgå.

Alger og flisepest kan give fliserne en overflade, som ikke er pænt udseendemæssigt. Alger kan give et grønt lagt af plamager på fliserne, og flisepest kan give overfladen en masse hvide pletter. Det er især det danske vejr, der kan påvirke, at fliserne får dette udseende – især når det er vådt og fugtigt. 

Det kan måske virke som en stor mundfuld, når man skal give sig i kast med fliserne. Heldigvis så er der hjælp at hente, når fliserne har fået dette udseende. 

Flotte fliser kan nemlig løfte det indtryk, man får af en bolig. Det kender du måske også selv, når du betragter en bolig for første gang. Her er det en masse små ting, der kan få en stor betydning – og fliser med alger og flisepest er nogle af de ting. 

Sådan kan fliserne behandles

Hvis man leder efter hjælp til fliserens, så er der god hjælp at hente. Fliserne kan nemlig renses helt rene igen, når man finder et firma, som har erfaringen, udstyret og ekspertisen.

Desuden så vil de ofte også give fliserne en imprægnering efterfølgende, så man kan forlænge fliserne flotte udtryk, når de er rensede. Derfor kan det også være rigtig godt givet ud, når man hyrer hjælp til fliserens. Det gælder både, hvis det er i ens private hjem, men det gælder også, hvis det er på ens arbejdsplads. Her betyder det mindst lige så meget, at man kan efterlade et godt førstehåndsindtryk – og det kan man bl.a. når en udendørsarealer er velholdt og flotte. Og hvem vil ikke gerne efterlade et godt førstehånds indtryk af ens hjem eller virksomhed? 

Man kan bl.a. komme godt fra start her, hvis man vil have hjælp til fliserens i Næstved.

More articles