Vælg den rette krankboks til din cykel

27 August 2020 Astrid Pedersen

editorial

Er du cykel entusiast? Så er det vigtigt at din cykel er forsynet med det rette mekaniske udstyr.

Hvilken type krankboks skal jeg vælge?

Hvis du står for at skulle skifte kranboksen på din cykel ud skal du være opmærksom på at vælge en størrelse som passer til din cykel. Det nemmeste er at finde størrelsen på den krankboks du har i forvejen.

Er dette ikke muligt – måske fordi krankboksen er smadret, eller du er ved at sammensætte en helt ny cykel – kan du foretage en opmåling af din cykel. Du skal bruge bredden på stellet fra yderside til yderside. Der ud over skal du måle den indvendige diameter på hullet i stellet hvor krankboksen skal monteres. Og til slut skal du finde diameteren på den krankaksel som skal sidde inde i krankboksen.

Du skal vælge om du ønsker en krankboks med Pressfit eller gevind – og, hvis det sidste er tilfældet, om der er tale om italiensk gevind (også kaldet ITA) eller Birmingham Small Arms (BSA) gevind. Du kan altid kontakte Danish Bike ApS hvis du har spørgsmål angående typen af gevind, eller problemer med at finde den rette krankboks.

Hvilket krankboks mærke er bedst?

Uanset hvilket cykel udstyr og tilbehør du har brug for vil du hos Danish Bike ApS altid kunne finde varer fra nogle af de bedste producenter. Danish Bike ApS er en dansk forhandler af cykel udstyr fra internationale kvalitets brands så som Tripeak, Wahoo, Onyx, Recon, Zeno og 4iiii.

Danish Bike ApS forhandler kranbokse fra den velrenommerede taiwanesiske producent Tripeak. Disse krankbokse er kendetegnet ved deres solide kvalitet og holdbarhed, og du vil hos Tripeak altid kunne finde netop den krankboks som passer præcist til din cykel.

Du kan finde det store udvalg af Tripeak krankbokse i den online shop på danishbike.dk

More articles