Vba kursus – a’ hva’ for noget?

31 October 2020 Johanne Hansen

editorial

Det handler om overskud

At tage på kursus kan for nogle være et helt projekt. Måske har du meget at se til på arbejdet, måske er der meget på hjemmefronten eller også har du så travlt på arbejdet, at du ikke har kapacitet nok til at lære nye programmer. 

Af samme årsag er der rigtig mange, som måske ikke tager på kursus så ofte, som de nu engang gerne ville. Derfor er der også rigtig mange programmer, som aldrig bliver helt lært igennem i virksomheden, da der sjælendt er nogle, der tager teten og går forrest og melder sig til et kursus. 

Ulempen ved det, er alle de fede ting programmerne oftest kan og hvordan de også kan udvikle virksomheden i sig selv, hvis bare én gad og tage det første skridt. Det er altså oftest mangel på overskud, der gør, at der ikke bliver gjort noget ved det og ikke mangel på selve lysten.

Indviklet – men også det hele værd 

Tag nu for eksempel bare et vba kursus. Vba er et programmeringsprogram, som hjælper dig med at udvikle funktioner inden i Excel med mere. Det er selvfølgelig en kæmpe fordel at have på en arbejdsplads, da de fleste arbejdspladser arbejder med Excel og derfor ville kunne drage stor nytte af dette. 

Vba kan dog for nogle være lidt indviklet at forstå på grund af programmets mange funktioner. Af samme årsag, kan der være nogle der giver lidt op på forhånd, hvilket egentlig er rigtig synd, for når man først lærer at drage gavn af programmet, er det slet ikke så svært. Og ikke mindst; det hele værd. 

Som IT-ansat vil det også gøre dit arbejde meget nemmere og udover det, vil du oftest også opleve, at det bliver brugt på fremtidige arbejdspladser. Derfor kan næsten kaldes et must at have på CV’et, hvis du er indenfor den branche. 

More articles