Find din vognmand i Sønderborg på Als

12 February 2020 Astrid Pedersen

editorial

Leder du efter en dygtig og fleksibel vognmand, som kan håndtere opgaver af alle størrelser? Så bør du tjekke Keldorf Vognmandsforretning.

Hvilke services tilbyder Keldorf Vognmandsforretning?

Når du som erhvervsdrivende vælger at benytte dig af Keldorf Vognmandsforretning som din vognmand på Als, får du adgang til en række forskellige ydelser. Hvis du eksempelvis har behov for en end to end logistik eller spedition løsning i forbindelse med rutinemæssig transport af varer, kan Keldorf Vognmandsforretning sagtens levere denne. Samtidig kan Keldorf Vognmandsforretning håndtere dine ad hoc behov for gods håndtering og fragt, skulle der opstå en akut situation.

Keldorf Vognmandsforretning træder gerne til med hjælp på dit lager eller i din produktions hal i forbindelse med spidsbelastninger (for eksempel omkring højtider eller ved sygdom) med egne gaffeltrucks. Og har du brug for hjælp, når tungt maskinel eller vanskeligt håndterbart apparatur skal flyttes – for eksempel i forbindelse med en omlægning af din produktion – kan du benytte dig af Keldorf Vognmandsforretnings årelange erfaring med maskinflytning. Dine maskiner flyttes på nænsom og sikker vis såvel internt i virksomheden som til andre lokationer uden risiko for skader. Med hjælp fra Keldorf Vognmandsforretning kan du være sikker på at dine maskiner er i trygge og professionelle hænder.

Services til private hos Keldorf Vognmandsforretning

Det er ikke udelukkende erhvervslivet, som kan have glæde af Keldorf Vognmandsforretning. Er du bosat på Als, og ejer du en båd, kan Keldorf Vognmandsforretning hjælpe med søsætning, landsætning og transport af denne. Båden løftes ud af vandet ved hjælp af en stærk kranbil, og placeres sikkert på en dertil indrettet trailer. Skulle du have behov for opmagasinering af din båd, tilbyder Keldorf Vognmandsforretning overvåget lagerplads med adgang til både rindende vand og elektricitet.

Du kan læse meget mere om Keldorf Vognmandsforretning og virksomhedens forskellige ydelser på hjemmesiden – klik forbi og bliv klogere!

More articles