Hardieplank

31 August 2020 Marie Pedersen

editorial

Er du på udkig efter et materiale, der har mange års levetid og kræver minimal vedligeholdelse? Så er Hardieplank med stor sandsynlighed noget for dig.

Hardieplank er fremstillet af miljøvenlig fibercement, men ligner til forveksling træ. Materialet er let at have med at gøre, i både håndtering og tilpasning, og kræver tilmed minimal vedligeholdelse. Materialet har et flot finish og er meget hårdført.

Hardieplank kan anvendes på facader, gavle eller garager. Hardieplank skal ikke males, men kan fås i mange forskellige farver. I forhold til rengøring er det tilstrækkeligt med en stiv kost et par gange om året, eller efter behov. Det er primært for at fjerne spindelvæv og støv, så materialet ser så flot ud som muligt. Skulle det ske at skidtet ikke kan fjernes med en stiv kost eller børste, anvendes en smule vand med almindeligt rengøringsmiddel.

Hardieplank er desuden et sikkert materiale i forhold til brand, da materialet ikke hjælper til flammers spredning, på samme måde som træ eller vinyl.

Hvorfor vælge Hardieplank?

Hardieplank er et stilistisk og alsidigt facadeprodukt. Dets nærmest minimale behov vedligehold er en stor fordel for dig, der vil fokusere på andet end vedligehold af facaden, garagen e.l.

Derudover giver Hardieplank uendelige muligheder, når det gælder træmønster og farver. Igen er det faktum, at Hardieplank kræver minimal vedligeholdelse et plus. Glem overfladebehandling og rengøring af malede træflader. Hardieplank er førstevalget blandt utallige byggefirmaer og håndværkere i hele Norden.

Hardieplank er et slidstærkt materiale, der er fremstillet til at kunne modstå al slags vind og vejr. Hardieplank er den mest holdbare fibercement på markedet. På trods af materialets slidstærke egenskaber og stærke opbygning er det utroligt let at håndtere, samt let at montere. Produktet er ikke kun udviklet til at kunne holde i en årrække, men til at kunne nydes af flere generationer.

Alle produktionsprocesser, i forbindelse med produktionen af Hardiplank, anvender genbrug af materialerester, som derefter bruges i den næste produktion. 

More articles