Find den bedste akupunktør i København

04 August 2022 admin

editorial

Hvis du er på udkig efter en alternativ form for medicin, der kan hjælpe dig med at opnå bedre sundhed og velvære, kan akupunktur være svaret for dig.

Denne østlige form for medicin er blevet brugt i århundreder til at hjælpe med at behandle en række forskellige lidelser, både kroniske og akutte. Ved at stimulere de sensoriske nerver i huden og musklerne med tynde nåle kan akupunktur hjælpe med at lindre smerter, spændinger, fordøjelsesbesvær, astma, allergier, gigt og andre inflammatoriske tilstande.

Hvad er akupunktur?

Akupunktur er en form for traditionel kinesisk medicin, som har været anvendt i århundreder til behandling af en række forskellige tilstande.

Nøglen til at forstå, hvordan akupunktur virker, er først at forstå det paradigme, i hvilken filosofien omkring akupunktur har sin oprindelse. I dette paradigme ses sundhed som resultatet af en harmonisk balance mellem de komplementære ekstremer yin og yang i livskraften Qi.

Akupunktør København

Sygdom ses som en konsekvens af en ubalance mellem disse kræfter. Qi strømmer gennem meridianer, som er energibaner i kroppen, og der er adgang til Qi gennem 361 akupunkturpunkter. Ved at sætte nåle ind i disse punkter opløses blokeringer og energistrømmen bringes tilbage i balance. Og så kan kroppen helbrede sig selv.

Hvordan foregår en akupunktur behandling?

Under en akupunkturbehandling sættes tynde nåle ind i huden på bestemte punkter på kroppen. Disse punkter svarer til energibaner, eller meridianer, hvorigennem Qi strømmer. Nålene indføres i en dybde på alt fra en brøkdel af en centimeter til flere centimeter, afhængigt af den enkelte person og den tilstand, der skal behandles.

Akupunktur er generelt en smertefri procedure. Nogle mennesker kan føle et lille stik, når nålen sættes ind. Andre mærker måske slet ikke noget. Når nålene er sat på plads, bliver de siddende i 20-30 minutter, mens du hviler og slapper af.

Du kan bestille tid hos din akupunktør i København på aku-punkturklinik.dk

More articles