Find din psykolog i Hellerup online

12 February 2020 Astrid Pedersen
image

De fleste mennesker gennemlever kriser af varierende længde og sværhed i løbet af tilværelsen. Føler du, at du sidder ubehjælpeligt fast i en sådan kriser, kan du godt få brug for hjælp til at komme ud på den anden side. Og her kan en autoriseret psykolog som for eksempel Karine Parello-Plesner være til stor hjælp.

Hvem er Karine Parello-Plesner?

Karine Parello-Plesner er autoriseret psykolog med base i Hellerup. Hos Karine Parello-Plesner kan du forvente en behandling, som er lidt ud over det sædvanlige. Foruden sin seks årige psykolog uddannelse fra DPU – Danmarks institut for Pædagogik og Uddannelse – har Karine Parello-Plesner nemlig adskillige andre kurser og uddannelser bag sig. Uddannelser, som Karine Parello-Plesner gør flittigt brug af i sin praksis, hvis hun vurderer, at en klient har brug for andet og mere end traditionel samtale terapi.

Karine Parello-Plesner er blandt andet mindfulness instruktør og coach, og kan benytte elementer fra disse metoder aktivt i sin behandling. Dette betyder, at du foruden kognitiv og meta kognitiv terapi kan se frem til et forløb, som på holistisk vis tager udgangspunkt i dig som et helt følende og tænkende individ.

hvad kan autoriseret psykolog Karine Parello-Plesner hjælpe mig med?

Karine Parello-Plesner ser det som sit livs mission at hjælpe alle mennesker, som har det svært i tilværelsen. Er du således ramt af en eksistentiel krise, for eksempel i forbindelse med dyb sorg over et dødsfald eller frustration over en fyring, kan Karine Parello-Plesner hjælpe dig med at finde vejen tilbage til livsmodet igen. Karine Parello-Plesner hjælper også gerne mennesker med ondt i livet og vanskeligheder ved at mestre tilværelsen – for eksempel i forbindelse med angst, stress, depression eller eftervirkninger fra et traume.

Hos Karine Parello-Plesner kan du være sikker på en omsorgsfuld, empatisk og professionel behandling, som kan hjælpe dig til såvel en højere grad af selvindsigt som et stærkere selvværd og større livsglæde. Læs mere på https://www.plesners.net/ 

 

Læs også artikler på nogle af vores svenske sider:

https://alltomfinanser.se/

https://dina-finanser.se/

https://familje-ekonomi.se/

https://fina-finanser.se/

https://finansbloggaren.se/

https://finansbloggarna.se/

https://finanslivet.se/

https://hemmets-ekonomi.se/

https://penga-bloggen.se/

https://svensk-ekonomi.se/

https://svenska-finanser.se/

https://vår-ekonomi.se/

More articles