Fisk stressen væk!

16 December 2019 Pia Nielsen
Fisk stressen væk!

Du mærker vinden i håret, vandet skvulber blidt og fuglene kvidre – alle negative tanker og stress forsvinder, når linen spinner og næste bid er lige om hjørnet. Ikke mange fritidsaktiviteter formår at forene natur og afslapning på samme måde som lystfiskeri. 

Fisk efter roen

Uanset om du allerede har prøvet at fiske eller gerne vil i gang, så kast et blik på Hobbyglad.dk, hvor du blandt andet kan læse om lystfiskeri i Øresund. Du får beskrevet roen og de mentale gevinster, der er ved at fiske – og det kan være netop det sidste skub, der skal til for at få dig i gang.

Slip hverdagens bekymringer, træk i et par waders eller et par gummistøvler og stil dig ned til kysten. Du kan fiske fra den rå naturkyst eller ved havne og broer – effekten er den samme: 100% mental afslapning. Bliv bedre for hvert kast og lær at læse vandet og vejret, så du bedre kan spotte, hvor fiskene befinder sig.

Har du prøvet at fiske fra båd?

Har du mod på at prøve noget nyt, og måske gøre en fisketur til noget socialt – så book en tur på en fiskebåd. Der findes flere steder i landet, hvor du alene eller i grupper kan blive sejlet ud af professionelle tur-guider, der ved, hvor de gode fiskesteder er. 

Der er stor forskel på at fiske fra kyst og fra båd – du kan få fat i fisk, der går dybere, og ofte vil du opleve flere hug end ved kysten. Det handler ikke kun om at få fangst – og mange både har desuden en politik om at smide de fleste eller alle indfangede fisk ud igen. 

Glæd én du holder af med et gavekort til en fisketur…alene eller sammen som en oplevelse, det vil helt sikker blive en succes, der skal gentages. 

More articles