Hvornår kan man spise citronfromage?

26 April 2019 Anders Lundtang Hansen
image

editorial

Citronfromage er lidt af en sjov størrelse.

Man kan købe den nede i butikkerne, hvor man kan få den i alt fra små portioner i bægre, hvor man kan æde den på farten; til de store portioner i bøtter, man kan servere derhjemme for gæsterne.

Selvfølgelig kan man lave dem selv også: https://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/3934/citronfromage

Det gør det upåagtet af størrelsen også til en interessant spise. For man kan sige, at man sagtens kan spise en ispind på farten eller udenfor eller derhjemme. Men man ser ikke så tit, specielt ikke, hvis man har fine gæster på besøg, at man serverer ispinde til dessert.

Her ville man nok nærmere servere en islagkage.

Men citronfromage er, hvad det er. Det kan kun variere i størrelsen og smagen efter, hvordan du laver den.

Den er luftig at spise, men efter mange skefulde af den, kan man sagtens blive hurtigt mæt af at spise den.

Man kan også sige, at citronfromage kan være lidt kedelig i sig selv at servere som dessert, hvor man måske her skal servere det sammen med noget kage eller andet frugt.

Dog kan den også sagtens fungere som en alternativ forret, hvor man her nok bare skal huske ikke at servere for store portioner, da de, som nævnt, hurtigt kan mætte.

Det betyder samtidig, at du sagtens kan tænke kreativt og ud af boksen med, hvad du kan servere citronfromage sammen med, hvor du kan betragte citronfromagen som omdrejningspunktet eller som supplementet til noget større arrangement.

Men angående hvornår man kan spise citronfromage, så er der intet, der skal hindre dig i at spise den på alle tidspunkter af døgnet, selvom det nok ikke er noget, man skal servere for børnene hver gang.

Samtidig er det heller ikke så svært at lave citronfromage, som du kan se ved at følge opskriften herover.

Så kan altid lave en større eller mindre portion og så dele den større portioner op i mindre portioner.

More articles