Lån penge til at flytte hjemmefra, når du skal begynde på studie

07 December 2017 Emilie Jacobsen
Lån penge til at flytte hjemmefra, når du skal begynde på studie

Det er dyrt at flytte hjemmefra, men hvis du skal studere langt fra, hvor dine forældre bor, kan det være nødvendigt for dig, at du flytter hjemmefra. Ellers kommer du til at bruge alt for lang tid på transport hver dag. Har du ikke pengene til at flytte hjemmefra, kan du overveje at tage et forbrugslån til at betale for det. Der er nemlig ofte både depositum, møbler og flyttevogn at betale for, når du skal flytte. Det kan løbe op i mange tusind kroner. 

Når du tager et forbrugslån, låner du en pose penge, som du må bruge på det, som du gerne vil. Du kan derfor dele det op og bruge det på flere forskellige ting. Du får hurtigt at vide, om du kan låne pengene og får dem hurtigt udbetalt, når du har bestemt dig for at tage lånet. Hvis du står med en bolig på hånden, hvor du hurtigt skal betale depositum for dig, er det derfor ofte meget nemmere for dig at tage et forbrugslån frem for en anden form for lån. Der kan du give din udlejer pengene i løbet af meget kort tid. 

Hvis du er i tvivl om, hvor du kan tage et forbrugslån henne, kan du for eksempel se på hotlaan.dk og robotlaan.dk. Det er to låneudbydere, der begge giver dig mulighed for at låne 75.000 kroner uden at skulle stille sikkerhed for dem. Sikkerhed vil sige, at du for eksempel skal stille en ejerbolig som sikkerhed, hvis du ikke kan betale af på lånet igen. Det kan gøre det svært for dig at tage et lån, når du bor til leje. 

Når du flytter hjemmefra, vil du dog langtfra altid have brug for at låne 75.000 kroner. Det er en god ide, at du kun låner de penge, som du har brug for, selvom du har mulighed for at låne flere penge. 

More articles