Strik er muligt til alle størrelser

11 december 2019 Emilie Jacobsen
Strik er muligt til alle størrelser

Hvis du gerne vil i gang med at strikke, tænker du måske, at det er smartest, at du bare holder dig til babytøj, dukketøj og andre mindre ting, der er nemme for dig at få færdige. Men hvis du har lidt tålmodighed, kan du sagtens strikke tøj til dig selv – lige meget hvilken størrelse du har. For der findes også masser af strikkeopskrifter til dig, der er plus size. 

Faktisk kan det oftest være rarest for dig, at du selv har strikket og syet dit tøj, når du er plus size. Det kan nemlig være svært for dig at finde tøj, der sidder ordentligt, når du handler i butikkerne. Tøjfirmaerne skaber alle tøj ud fra en standardmodel, som det kun er de færreste af os, der rent faktisk kan leve op til. Læs mere om det her

Når du strikker dit eget tøj, har du mulighed for at skabe det, så det passer præcis til dine former. Det er rigtig rart for dig, at du har en cardigan, der passer perfekt over brystet, og at din sweater ikke stumper på maven. 

De seneste år er det blevet mere og mere populært at skabe sit eget tøj selv. Det kan være ved at strikke, sy eller hækle det. For de fleste skyldes det både ønsket om at vide, at deres tøj er blevet produceret under ordentlige forhold, og at de finder glæde og ro i at lave håndarbejde. Der er nemlig noget særligt ved at sidde og arbejde med hænderne. Det bliver nærmest helt meditativt for dig, og det er derfor en rigtig god kontrast til det stressede liv foran en computer, som mange af os lever. Faktisk har vi brug for at skabe noget med hænderne, da de er en af vores vigtigste måder at sanse på. 

Få mere information på https://naturinteresse.dk/ 

Flere Nyheder