Dan dig et overblik over det Microsoft Office kursus, du vil deltage i, blandt de andre

29 September 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

Microsoft Office.

Hvem af os er ikke stødt på det gennem tiden, om man så var en forgangsperson, der stødte på den slags som nogle af de første, når man lancerede ens computerforretning og prøvede at forklare kunderne, at hvis man ville have fuldt udbytte af maskinen, så skulle man vælge produkterne fra Microsoft.

Senere blev disse samlet under betegnelsen Microsoft Office, og de tæller alt fra Word, PowerPoint, Excel og de måske mere obskure, som du også kan blive klogere ved at se office 365 kurserne her.

Office 365 er nemlig den nyeste betegnelse for samlingen af disse programmer, hvor man før i tiden var nødt til at anskaffe sig dem enkeltvis, hvor de efterfølgende blev samlet under fanen “Microsoft Office” og så senere “Office 365”.

På trods af denne ‘kontor-betegnelsen’ så er der henvendt til brug for både private, kontorer og hjemmekontorer.

Tænk bare på før i tiden, hvor man kunne vælge mellem Microsoft-produkter, om de skulle være professional, home eller office.

Ved nogle af deres produkter og pakker bliver de stadig inddelt således, men man skal ikke ærgre sig, hvis man kun tager home-versionen, for det er ligesom, når man installerer andre spil eller programmer og bliver spurgt, om man selv vil brugerdefinere installationen eller lade computeren om det sammen med programmet.

Man ved jo, at programmet klarer den sag bedst efter, hvordan ens maskine er sat sammen.

Men hvis man virkelig skal få det største udbytte af disse programmer fra Microsoft Office, så skal man vælge at benytte sig af nogle af disse professionelle kursusudbydere, som de netop nævnte gamle computerforretnings-forhandlere nok havde ønsket, eksisterende dengang.

Dengang var det hele meget a la Det vilde vesten, men nu hvor det meste af det er samlet ét sted, så kan det klart anbefales at man dykker dybere ned i det med kyndig hjælp ved hånden.

More articles